Zdraví a zdraví Výhody související s Eating červená řepa recepty

červená-řepa

Červené řepy jsou tak zdraví, že může dokonce zvažte tyto být léčivé. Zatímco většina lidé spotřebovat kořenovou složku Component řepy, greeny jsou také jedlé , Tasty, a zabalené s živiny . Pokud řepy byly pěstované na pobřeží ze Středomoří, jen jejich greeny byly spotřebované. Řepa zelení jsou plný vitaminů a a C, , stejně jako železa a vápníku. červená řepa recepty Nápověda s Variety neduhy a podmínky , včetně obrana proti koronární srdce nemoc a mrtvice, snížení hladiny cholesterolu, snížení hladiny homocysteinu (marker pro odchodu buněk) a Nápověda s krevními destičkami na sraženinu a zabránit plaquing podél stěn cévní.

 

Obsahují Lutein a zeaxantin, jak skvělé pro zdraví očí a vidění. řepa jsou Power House z vlákniny a pektin, Nápověda s trávicí a dvojtečka zdraví a jsou pravděpodobně reduktorem rakoviny vzhledem k jeho obsah betalain, karotenoidy, flavonoidy, vlákniny, hořčíku, fosforu, Vitamin C, železo, kyselina listová, draslík a vitamin B komplexu.

 

Více obyčejně spotřebované červené řepy jsou výjimečný zdroj z obrovské Array živin, například manganu, fosfor, draslík, hořčík, železo a vitamín B6. Navíc, jsou Rich v vlákniny. Vzhledem k tomu, jejich nutriční hustota , řepa může nabídka a odrůdy zdravotních výhod, když jsou spotřebovány. 1 výhody pro které červená řepa jsou extrémně dobře známý je schopnost pomoci detoxikaci a očistu játra. Šťáva z červené řepy byla použité v celém historie na stimulovat detoxikaci jater proces .

 

Nedávné studie také prokázáno, že červená řepa může Help tělo bojovat proti rakovině. Betacyanin, pigment , který dává červenou červené řepy jejich Red) barva , má dopadlo být silný a přírodní rakovina boj agent. Tento pigment dělá pečená červená řepa jak cenná a jedinečná, od je to přirozeně nalézt pouze v málo rostlinných rodin. Červené řepy jsou spíše vysoko v vláknině. Tento betacyanin a Fiber mix dělá červené řepy vynikající boj rakovina tlustého střeva .

 

Až k Reap nejvíce přínosy pro zdraví cukrové řepy, individuální by měl zkuste jíst syrové. Lidé Don't vědět , že jste mohl jíst řepa RAW-ale jsou schopni kůže a všechny. Just dát je fantastický drhnutí první, protože jsou to kořeny. Červená řepa mít a chuť , která je Sweet . Pokud dáváte přednost ne na konzumovat je RAW, pak můžete šťáva je a pak pít řepy šťávu. sušené řepy prášek května být nalezené v potravinách zdraví Shops . As se všemi zelenina a ovoce, ono is vždycky nejlépe až k dostat živiny z potrava. Pokud jste spotřebovat řepy šťáva, je nejlepší to není přehánět, protože if spotřebovat příliš mnoho řepy Juice současně, vaše tělo květen produkty Waste rychlejší než játra může zlikvidujte to může být zlikvidováno v játrech.

 

Vzhledem k tomu, že červená řepa recept jsou největší, živiny v řepných jsou jen mírně zmenšeny, když jsou vařené. Řepa zelená může být dušená nebo restovaná a může být kořenová řepa pečená celá loupaná. Je také možné zkusit připravit a konvenční kořenová řepa polévka. Nicméně vy vybrat k přípravě řepy, make jim a kromě vašeho denní diety na Užijte si jejich různé přínos pro zdraví.